TakeReference

Give us a call

Take Reference

Rekrytering och headhunting av toppsäljare och chefer

Vår ambition är att bli din långsiktiga rekryteringspartner. Vi lyssnar in dina rekryteringsbehov och blir ditt strategiska bollplank när du ska bygga ett framgångsrikt säljteam eller ledningsgrupp, varefter vi ägnar oss åt vårt huvuduppdrag - att tillsätta de bästa kandidaterna med en bevisad track record. Detta gör vi primärt genom headhunting bland högt rankade säljare och chefer.
Din rekryteringspartner

Hur vi blir din rekryteringspartner

Att ingå ett långsiktigt partnerskap med Er är vårt mål. Vi kan sälj i de flesta branscher och vill bli insatta i just dina utmaningar och behov samt vara ditt bollplank kring hur du vill utveckla din säljorganisation. Enligt vår filosofi ingår i ett långsiktigt partnerskap att kunna ge dig strategiska råd när du behöver det, att bli en speaking partner kring vidareutveckling av din säljorganisation och hur du bäst utvecklar dina säljare och ditt team.

Vi förstår dina utmaningar och behov

Rekrytering & Headhunting

Att rekrytera med TakeReference innebär att du får en erfaren rekryteringspartner som kan sälj i de flesta branscher och på alla nivåer. Vi gör tillsättningar med en låg TTF (Time to Fill) och hög prickssäkerhet i vår CPH (Candidates per Hire).

Goda lyssnare och rådgivare

Strategisk Rådgivning

Att rekrytera med oss inkluderar strategisk rådgivning kring hur du kan bygga ett välmående och högpresterande säljteam. Vi har över 30 års erfarenhet från försäljning i olika branscher och är gärna ett strategiskt bollplank i frågor som rör din säljorganisation.

Följ oss på sociala media

Inspiration och coachning

Följ oss i våra sociala media kanaler: Linkedin, TikTok och Instagram och ta del av spännande nya jobbmöjligheter, inbjudningar till events, karriärtips från coachen, inspiration och säljmotivation.

Vad våra kunder säger om oss

Christoffer Kun, VD Nordiska Inglasningar som dubblar omsättningen varje år.

"Nordiska Inglasningar är mycket nöjda med superbra kandidater! Så bra att jag överväger ta in fler säljare än budgeterat. Är väldigt nöjd och kommer fortsätta anlita TakeReference."

Sofia Wetterberg, försäljningsdirektör Convendum, Sveriges snabbast växande Coworking Office.
"TakeReference har snabbt kunnat sätta sig in i vår verksamhet och skickat mycket bra kandidater till oss, varav vi anställt två personer på ganska kort tid. Det är en enkel och problemfri process att jobba med Takereference!"
Tobias Moberg, VD Moberg Bil som ökar omsättning med 100 miljoner per år.
TakeReference har imponerat sedan start, jämfört med andra rekryteringsbolag har Takereference arbetat proaktivt - på riktigt, varit lyhörda och otroligt snabba i sin respons både mot oss samt mot sökande kandidater! Takereference är numera en självklar samarbetspartner när vi rekryterar säljare.

Kontakt för rekryteringsuppdrag

Ivan Daza, Headhunting och rekryteringstjänster för toppsäljare och försäljningschefer i Sverige

Ivan Daza, VD och kvalitetssäkring kandidatförmedling

ivan.daza@takereference.com

VD & Försäljningschef i en rad bolag
och branscher. Tidigare drivit rekryterings-
och bemanningsföretag som klassats av
Di som Gasellföretag. Rankad som en av
Sveriges främsta entreprenörer av
Kungliga Myntkabinettet.

Jenny Daza, Headhunting och rekryteringstjänster för toppsäljare och försäljningschefer i Sverige

Jenny Daza, Försäljningschef & Head of Headhunting

jenny@takereference.com

Konsultchef och rekordsäljare inom
rekrytering samt erfaren headhunter.
Bakgrund inom FMCG & försäljning
av yachter. Har bidragit till införande av
lag som möjliggör för kvinnor att
bli stridspiloter, samt kring införande
av lag som skyddar brottsoffer och
vittnen under rättegångar.

Ring oss, mejla eller boka ett möte.

Låt oss talas vid kring era rekryteringsbehov. Ring oss, skicka ett mejl eller boka ett möte. Vi söker ständigt säljare mejla ditt CV och försäljningschefer mejla här.