TakeReference Call us Book a meeting

Give us a call

Toppsäljare och försäljningschefer, ta ditt nästa karriärsteg här!

Vi är stolta att attrahera och headhunta toppsäljare och försäljningschefer till våra uppdragsgivare. Vi är alltid på jakt efter huntersäljare och erfarna chefer och är mycket nyfikna på just din säljhistorik. Tack för att du överväger att välja oss till din rekryteringspartner. Varmt välkommen

Ta ett karriärkliv

Låt oss guida dig i din fortsatta säljkarriär

Det är vårt mål och vår mission att bli din rekryteringspartner på livstid. Vi vill vara den du kommer till när du är klar och vill gå vidare, den som lyssnar på dig och som coachar dig, utmanar dig och lotsar dig vidare i din säljkarriär. Vi gör det i personliga möten, i nätverksträffar och i online coachsessioner. Första steget är att du som är säljare mejlar oss ditt CV.
Vi har ett stort nätverk av företag som ständigt utvecklar sin säljkår och sin säljorganisation. Nya branscher, nya tjänster, nya produkter, förändring av säljteam, omedelbara tillsättningar och en lång rad möjligheter som ständigt dyker upp. Vi vill matcha dig till ditt nästa säljuppdrag, din nästa säljchefsroll, din nya bransch eller distrikt. Du som är försäljningschef mejla oss ditt curriculum så hörs vi inom kort.

Vi rekryterar

Toppsäljare

Vårt mål är att bli din långsiktiga rekryteringspartner. Ett bollplank inför ditt nästa karriärsteg som du kan prata med kring hur du kan utveckla din säljkarriär. Utmana oss gärna att matcha dig till ditt nästa karriärsteg.

Vi rekryterar

Försäljningschefer

Vi träffar hundratals företag i behov att utveckla sin säljkår. Marknadsförändringar, lanseringar och nya affärsområden skapar ett ständigt behov av försäljningschefer.

Ladda upp ditt CV

Ditt CV är allt vi behöver

När du mejlar oss ditt CV sugs all data in i vår databas och blir sökbar. På så vis kan vi matcha dig till olika karriärmöjligheter.

Även de bästa behöver träning

Få sälj och CV träning

Följ oss på sociala medier och få råd och tips kring hur du kan vidareutbilda dig som säljare eller hur du vässar ditt CV. Följ Headhunterchefen eller vår VD på Linkedin, eller följ vår TikTok och vår Facebook eller Instagram.